Välkommen till min butik!

En femveckors djupdykning ner i luft, eld, vatten och jord med hjälp av ceremoni, guidade meditation och reflektion. Om du känner att Hon kallar dig, om du ör redo att sätta din andliga vandring först, så är det här för dig.
Klicka på bilden för att läsa mer, eller köp nu.
999 kr
(Delbetalningsalternativ finns.)

Om du längtar efter något annat än det vanliga vardagliga, om du vet att din själ är redo att vandra en annan väg, om du känner att Gudinnans väg kan vara din väg, så är det här för dig. Klicka på bilden för att läsa mer, eller köp nu.
399 kr

Sju hållande helande meditationer och sju ritualer för när du behöver ta hand om dig. Sakta ner. Återknyta till den cykliska energin.

Med hjälp av månen, elementen, kärlek och Gudinnans helande kraft guidar jag dig tillbaka till en plats där du kan andas ut.
Läs mer om det magiska paketet genom att klicka på bilden, eller klicka på knappen nedan för att köpa nu!
Delbetalningsalternativ finns.
999 kr

Månens faser, från mörk till full och tillbaka, påverkar oss all på olika sätt. Ge dig själv möjligheten att utforska hur Hon påverkar dig i ditt liv, samtidigt som du lär dig lite grundläggande fakta om Hennes energier och om magi och meditation!
Klicka på bilden för att läsa mer, eller köp nu.
499 kr

En nedladdningsbar veckoplanering för dig som vill uppmärksamma naturens cykler, månens faser och se hur de påverkar dig. Det finns plats för att reflektera kring veckans eller dagens tarotkort, dina intentioner och saker du inte vill glömma. Klicka på bilden för att läsa mer eller köp nu.
99 kr

Var sjätte vecka firar vi en högtid på årshjulet. Vi öppnar oss för naturens energier och Gudinnans kraft. Varmt välkommen in i cirkeln!
Läs mer om nästa ceremoni och boka din plats i cirkeln nu!
210 kr

En enkel introduktion till meditation där du under fem dagar får prova på fem olika sätt att meditera. Om du längtar efter ett sätt att släppa stress och känner att du behöver guidning och vill prova på vad närvaro egentligen betyder, då är det här för dig.
Klicka på bilden för att läsa mer eller köp nu.
249 kr

Längtar du efter att landa i en cirkel där du blir sedd och hörd?

Där ingen avbryter dig.
Där vi tillsammans landar i magin som skapas av oss alla.
Varmt välkommen till den första av tre planerade kvinnocirklar!
25 mars via Zoom (max 6 personer)
350 kr