Häxans vecka

Ta steget mot ett cykliskt sätt att leva!

Har du fått nog av stressen och alla ”måsten” i det linjära samhället?

Är du redo att fokusera på DIG, på DIN energi och på naturens och universums kraft och magi?

Då är det här för dig!

Ja!

Här är en nedladdningsbar veckoplanering för dig som vill uppmärksamma naturens cykler, månens faser och se hur de påverkar dig. Det finns plats för att reflektera kring veckans eller dagens tarotkort, dina intentioner och saker du inte vill glömma.

En fin, och enkel guide som du kan använda när du känner att du vill grunda dig lite mer och när du vill ge dig själv den där extra uppmärksamheten som vi ofta glömmer bort att ge oss själva.

En sida per dag plus en sida som du kan fylla i för intentioner, tarotkort och reflektioner för hela veckan. Det finns även en sida på slutet där du kan reflektera över veckan som gått.

 

Om mig

Jag heter Elin Hejll.  Jag är Prästinna och häxa och jag har vandrat med Gudinnan i över 20 år. 2001 började jag en treårig utbildning med Kathy Jones i Glastonbury för att bli en Avalons Prästinna. Sedan dess har jag skapat ceremonier på Glastonburys Gudinnekonferens, liksom Gudinnekonferenser och festivaler i Sverige och Tyskland. Jag är grundare av Stockholms Gudinnetempel där jag har hållit Gudinnetempelhelger med ceremonier och samtal, och jag håller också ceremonier på olika platser i och runt Stockholm samt online.

 

Lyssna inåt. Lyssna på dig själv.

Kanske du också längtar till ett lugnare tempo, men inte vet var du ska börja.

Svaret är: Här.
Börja här och nu. 

Vilken fas är månen i?
Vilken årstid är det?
Hur känns energierna i dig?
Vad säger tarotkorten?

Men den här guiden, som du kan skriva ut igen och igen kan du lättare fokusera på DIG. På DIN energi. 

Är du redo?

 

Vad andra sagt om mina kurser och ceremonier

Hej Elin, jag var tvungen att berätta för dig hur mycket jag njöt av din kurs. För det första, wow, jag förväntade mig inte att få ut så mycket av detta. Jag har hållit på med wicca förut men den här kursen var jätteinformativ, men ändå lätt att följa och genomföra. Det var en sådan vacker upplevelse och jag måste rekommendera den till alla kvinnor som vill ha en djupare känsla av kontakt med sig själv och sin egen gudomliga feminina energi. Efter kursen står jag här med en förnyad känsla av vördnad för livet och en känsla av kraft. Jag kan bara säga att det känns underbart!”

Anne Purcell

”Tack för den fina ceremonin! Den var både stillsam och kraftfull, och jag fick starka meddelanden av Gudinnan i meditationen. Saker som jag inte velat ta tag i, men jag känner att nu kan jag göra det!”

 

”Att få sitta i cirkeln du skapat för oss var så magiskt! Det är något jag verkligen saknat och jag ska vara med så ofta jag kan. Tack för allt du skapar!”

Det här är för dig om:

-du vill kliva av det hetsiga tempot i den ”normala” samhället.

 -du känner i ditt hjärta att det är dags att leva mer cykliskt och lyssna inåt.

 -du vet att du vill sätta din vandring som häxa i första rummet. Att det här är viktigt för dig.