Ett månvarv med Inanna

– möt Gudinnan och hitta din inre kraft

Har du hört Gudinnans röst från långt nere i jorden?

Kan du känna att Hon kallar dig till att ta nästa steg?

Är du redo att ta av dig dina masker och slöjor som gömmer ditt sanna jag?

Vill du öppna dig för Inannas kraftfulla energi, transformerande kraft och villkorslösa kärlek?

Är du redo att vandra ett månvarv med Inanna?

Ja!

Då är den här kursen för dig.

Du kanske känner att även om du vet att du är på rätt väg, och har vandrat länge med Gudinnan, så saknar du något just nu.

Du vill gå djupare, och du vill lära känna Inanna och se vad Hon har att lära dig.

Du vill utvecklas i din praktik, eller få nya idéer och verktyg.

Ibland behöver vi någon annans guidning för att komma vidare.

För även om du kan nå samma djup på egen hand, så kan du, genom att släppa taget om hur du brukar göra, tända en ny gnista inombords.

Andas in, och välkomna Inanna.

 

Om mig

Jag heter Elin Hejll.  Jag är Prästinna och häxa och jag har vandrat med Gudinnan i över 20 år. 2001 började jag en treårig utbildning med Kathy Jones i Glastonbury för att bli en Avalons Prästinna. Sedan dess har jag skapat ceremonier på Glastonburys Gudinnekonferens, liksom Gudinnekonferenser och festivaler i Sverige och Tyskland. Jag är grundare av Stockholms Gudinnetempel där jag har hållit Gudinnetempelhelger med ceremonier och samtal, och jag håller också ceremonier på olika platser i och runt Stockholm.

Att vila i Gudinnans kraft

Jag har skapat den här kursen för att jag vet att många längtar efter att lära känna fler av Gudinnans ansikten och aspekter. 

Jag vet att alla dessa aspekter har så mycket att lära oss eftersom vi hela tiden ställs öga mot öga med gömda och glömda saker inom oss.

Jag vet att många längtar efter att vila i Gudinnans kraft och energi eftersom vi finner sån styrka där. Styrka som vi sen tar med oss ut i vårt dagliga liv.

Jag vet att så många av oss längtar efter en ny helig kontakt med den Gudinnliga kraften. Jag vill att vi ska hylla och fira det heliga inom oss.

Kursens upplägg

För endast 999 kr får du allt du behöver för denna inre resa.

En nerladdningsbar manual (pdf) med all information du behöver, inklusive Inannas myt, hur du skapar ett altare, beskrivningar av dagliga ritualer du kan göra och frågor att reflektera kring.

Inspelade ceremonier och ritualer (mp3):

Fullmåneceremoni (30 min) som innehåller en guidad meditation där du möter Inanna.

Mörkermåneceremoni (30 minuter) med en guidad meditation där du möter Inanna.

Tre inspelade dagliga ritualer att välja mellan. 

En 14 minuters guidad meditation som du kan använda som daglig ritual eller för en fördjupning när du behöver.

En grundande meditation med fokus på andningen. 

 

Hur går det till?

Kursen är upplagd så att du börjar med aktiveringsceremonin (30 minuter) under fullmånen.

Varje dag gör du en valfri ritual. Ritualen gör att du fördjupar din kontakt med Inanna dagligen.

Under mörkermånen guidas du igenom en till ceremoni, även den 30 minuter).

Hon kommer att väcka gömda och glömda delar av dig själv och Hon kommer att ge dig styrka. Styrka som redan finns inom dig, men som du kanske glömt.

 

Vad andra sagt om mina kurser och ceremonier

Hej Elin, jag var tvungen att berätta för dig hur mycket jag njöt av din kurs. För det första, wow, jag förväntade mig inte att få ut så mycket av detta. Jag har hållit på med wicca förut men den här kursen var jätteinformativ, men ändå lätt att följa och genomföra. Det var en sådan vacker upplevelse och jag måste rekommendera den till alla kvinnor som vill ha en djupare känsla av kontakt med sig själv och sin egen gudomliga feminina energi. Efter kursen står jag här med en förnyad känsla av vördnad för livet och en känsla av kraft. Jag kan bara säga att det känns underbart!”

Anne Purcell

”Tack för den fina ceremonin! Den var både stillsam och kraftfull, och jag fick starka meddelanden av Gudinnan i meditationen. Saker som jag inte velat ta tag i, men jag känner att nu kan jag göra det!”

 

”Att få sitta i cirkeln du skapat för oss var så magiskt! Det är något jag verkligen saknat och jag ska vara med så ofta jag kan. Tack för allt du skapar!”

Är den här kursen för dig?

Orolig att du inte kommer att kunna hinna med den?

Mina kurser skapas för dagens människor som ofta har fullt upp med jobb, familj och mer. 

De dagliga ritualerna kan du, om du vill, göra under några minuter i badrummet! Kan du få fem minuter för dig själv om dagen är det allt du behöver!

De inspelade ritualerna är lite längre, så har du tid att följa dem så gör det, men du kan också göra kortare versioner själv.

Runt fullmåne och mörkermåne behöver du dock 30 minuter för ceremonierna.

Men om du satt din intention till att vandra med Inanna i ett månvarv är jag säker på att du kommer att kunna avsätta den tiden för dig själv och din utveckling.

Vad kommer jag få ut ur den här kursen?

Som alltid med andligt arbete får vi ut det vi lägger in. Om vi sätter en intention för att vandra med Gudinnan, med Inanna, så tänds gnistan redan där, och Hon lyssnar.

Om du gör de dagliga ritualerna och ceremonierna kommer du att märka hur ditt fokus skiftar, din kontakt med Henne stärks och du kommer att finna kraft inom dig som du glömt.

Det här är för dig om:

-du är redo att dedikera dig till Inanna under ett månvarv.

 -du känner i ditt hjärta att Hon kallar dig, och du är redo att följa Henne.

 -du vet att din kraft finns inom dig och du är redo fördjupa din kontakt med Gudinnan och öppna upp dig för något nytt!