Samhainceremoni 2020

27 november, 2023

Tillsammans skapar vi magi

Det säger jag ju hela tiden. Jag upprepar det. För att det är sant. 
När kvinnor (och resten) samlas i cirkel så händer något. 
Tiden förändras, stretchas, krymper. 
Vi kan fysiskt känna samhörigheten med de andra i cirkeln, även när vi inte är på samma ställe.

Innan jag själv var med om onlinecirklar så kunde jag inte riktigt tro på att det kunde vara lika kraftfullt, men nu finns det ingen tvekan.

Samhain – att släppa taget för en nystart
Det här är nog tredje gången jag bjuder in till onlineceremonier och det känns så härligt. Jag har fått flera förfrågningar om när jag skulle ha en igen, och jag hade tänkt starta vid Midvintersolståndet, men kände att jag inte ville vänta så länge.

Samhain är som ett nyår för oss. Det är en tid att släppa taget. Att överlämna oss till….något. Att andas ut och låta allt vara som det är. Att klippa band och lägga ner det vi inte vill bära med oss. 

Känslor av sorg kan komma upp. Det kan vara svårt att hantera.

Men när vi samlas i cirkel öppnar vi oss för energierna som kan hjälpa oss. Det blir lättare att inte förtränga det som måste fram. 
Vi andas tillsammans. 

Så jag kan skriva hur flashiga inlägg på Insta som jag möjligtvis kan om det ena och det andra (och det är jag inte så bra på), men för mig är cirkeln och ceremoni livsviktig.

När, var, hur och varför
Därför bjuder jag in dig till en timmes ceremoni den 1 november. Det kostar 200 kr och du får också en pdf med information om Samhain och årshjulet jag följer. Du får också ett förslag på en tarot/orakelkortläggning som du kan använda för att gå djupare.

Ceremonin livesänds i en privat Facebookgrupp. Du behöver inte prata, skriva eller nåt. Du behöver bara vara närvarande, var du än är.
Kan du inte vara med just under livesändningen så ligger ceremonin kvar så att du kan titta/vara med när det passar dig.

Du är så varmt välkommen!

Elin

Du kanske också tycker om…

Sankalpa 2023?

Sankalpa 2023?

Igår var jag på en underbar yogaworkshop med både flow- och restorativeyoga. Fokuset var också att välkomna vårt...