Vi tackar 2023

19 juni, 2024

För oss som vandrar som häxor och Prästinnor är kanske nyårsafton inte en sån stor grej. Kanske du, precis som jag firar Samhain som ett slut, och Vintersolståndet som en sorts ny början. Sen inväntar vi Imbolc då gnistan tänds.

Men det är ändå vid den här tiden som jag känner inspiration att skapa en drömtavla. Jag är ju inte en sån som har det lätt med drömmar, tro på framtiden eller självförtroende, så jag ser dessa skapelser som något som ska ge mig glädje och tända en gnista av kärlek inom mig.

Jag fyller ett papper med bilder och ord på saker som ger mig kraft!

Det är något jag kan titta på och ta ett djupt andetag och känna att det kanske finns saker som är möjliga ändå.

Idag fick jag kortet BE från Lisa Lister i hennes Patreongrupp. Och det är ju just det den här tiden är till för. Att vara. Att bara andas. Att se det som är nu. Drömma kan man också göra. Stilla, mjuka drömmar som inte behöver bli konkreta. Ta det lugnt med det. Det är ingen brådska.

Vi behöver inte lyssna på det linjära samhället som skriker om NYSTART den 1 januari!

Vi är cykliska.

Det är där vi hittar vår kraft.

Genom att spegla oss i naturen, känna in vad vi behöver, planera, drömma, skapa och inspireras och inspirera.

Tillsammans skapar vi verkligen magi!

Jag önskar dig ett fint nytt år!

Du kanske också tycker om…

Kära häxor, SE naturen!

Kära häxor, SE naturen!

I naturen har vi all vår magi! Det är där vi ser den konkret! Det är där vi kan spegla oss och ta hjälp att utforska...

Enkla ritualer för häxor

Enkla ritualer för häxor

Ritualer behöver inte vara komplicerade och innehålla en massa olika steg, oljor eller ljus för att de ska fungera. De...

Tips för nybörjarhäxan

Tips för nybörjarhäxan

Är du ny som häxa? Eller kanske du bara behöver hjälp att förstå vad det hela handlar om? Jag håller i ceremonier och...